Verduurzaming stadsbibliotheek Haarlem
26 juli 2022 

Verduurzaming stadsbibliotheek Haarlem

Eind mei zijn wij begonnen aan de verduurzamingswerkzaamheden van de stadsbibliotheek in Haarlem. De bibliotheek Zuid Kennemerland dateert deels uit de 16de eeuw en vergt onderhoud en verduurzaming van het pand. Goes Plooy is een van de partners die door de Gemeente Haarlem is aangewezen om hieraan mee te werken en dat doen wij natuurlijk graag.

Het bitumen dak op het nieuwbouw gedeelte vervangen wij door een EPS isolatie smeervloer, deze wordt op afschot aangebracht voor een juiste afwatering van de daken. Hierop komt een dubbele APP dakbedekking met nieuwe daktrimmen (dakafwerking). 

Tijdens de verbouwing zal de bibliotheek gewoon geopend blijven voor het publiek. Er zal in fases gewerkt worden. De planning is dat de bibliotheek begin 2023 helemaal opgeknapt is. Lees meer over de verbouwing van de bibliotheek op de website van bibliotheek Zuid Kennemerland. 

Over de schrijver
Social. Zo kan je mij in één woord omschrijven. Ik tweet, pin, blog, post en deel mijn gedachten en kennis met veel plezier met de wereld! Ik help en verbind daarnaast graag anderen. Creativiteit en content creatie zijn een rode draad in mijn carrière. Sinds april 2021 ben ik werkzaam als Online Marketeer en Social Media Expert bij Goes Plooy.
Reactie plaatsen