Over goes Plooy

Installatiebedrijf Goes Plooy is dé specialist op het gebied van loodgieters- en installatiewerkzaamheden, waarbij meerdere disciplines betrokken zijn. Waarom belt u ons? Omdat onze bespaarinstallateurs altijd slimme en voordelige energie oplossingen bieden die gebruikmaken van duurzame technieken.


Goes-Plooy biedt vakwerk, service en onderhoud op de volgende werkterreinen:

  • Besparing en verduurzaming

  • Verwarmingsinstallaties

  • Dakbedekking 

  • Binnenriolering en legionellapreventie

  • Geisers, boilers en designradiatoren

  • Water- en gasinstallaties

  • Ventilatiesystemen

 

Of het nu gaat om een lekkage, verstopping, de aanleg van een nieuwe CV-installatie of badkamer, bij installatiebedrijf Goes Plooy bv bent u aan het juiste adres. U krijgt altijd garantie op het installatiewerk.


De specialisten van Goes Plooy

Onze installateurs ontwikkelen zich tot specialisten. Zij volgen cursussen en houden hun vakkennis up-to-date. Veiligheid staat bij ons voorop. Zo zijn onze installateurs VCA gecertificeerd. VCA is een persoonlijk veiligheidscertificaat. Door middel van cursussen, is de monteur bijgebracht om veilig zijn vak uit te oefenen bij u thuis.

 

Ga voor veiligheid, kies voor een erkend installateur

Goes-Plooy is een erkend installateur volgens de SEI norm. SEI is opgericht door UNETO-VNI, de brancheorganisatie voor installatiebedrijven en technische detailhandel, en de VEWIN. De stichting heeft als doel om het onderscheid zichtbaar te maken tussen enerzijds pseudo-vaklui en anderzijds de vakbekwame installateurs.

co2 vakmanschap

Vanaf 1 januari 2023 mogen alleen nog vakbekwame installatiemonteurs werkzaamheden aan (gas)verbrandingsinstallaties uitvoeren. Dat betekent dat alle installatiemonteurs in Nederland hun Vakmanschap moeten aantonen door middel van een theorietoets en een praktijkexamen. U kunt ervan op aan dat onze monteurs in het bezit zijn van het CO2 vakmanschap, zodat zij werkzaamheden aan uw cv ketel veilig en vakkundig kunnen doen. U kunt ons BRL 6000-25 vinden op onze download pagina. 

Goes plooy is aangesloten bij: