Certificeringen goes plooy

Ga voor veligheid, kies voor een erkend installateur

Certificeringen Goes plooy

Goes-Plooy is een erkend installateur volgens de SEI norm. SEI is opgericht door UNETO-VNI (tegenwoordig de Techniek Nederland), de brancheorganisatie voor installatiebedrijven en technische detailhandel, en de VEWIN. De stichting heeft als doel om het onderscheid zichtbaar te maken tussen enerzijds pseudo-vaklui en anderzijds de vakbekwame installateurs. 


Sinds 2007 is Goes-Plooy ook aangesloten is bij VEBIDAK, de brancheorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. Om lid te worden (en te blijven!) van deze organisaties moet Goes-Plooy aan strenge kwaliteitseisen voldoen op het gebied van bedrijfsvoering, continuïteit, techniek en ondernemerschap.

 

Tevens beschikken wij over het BRL 6000-certificaat. Hierin staat beschreven volgens welke processen een goede installateur dient te werken.

 

Goes-Plooy hecht veel belang aan kwaliteit en het deskundig en veilig uitvoeren van haar installatiewerkzaamheden. Daarom werken onze vakkundige monteurs volgens actuele wet- en regelgeving en behaalde certificeringen. Al onze monteurs hebben een VCA-opleiding gevolgd en met succes afgerond.