Goes Plooy, uw dakdekker
voor de regio Heiloo en Haarlem

Er zijn verschillende soorten dakbedekkingen. De dakdekkers van Goes Plooy zijn gespecialiseerd in het verwerken van duurzane bitumen dakbedekkingen, leien en lood en zink. Met ons team van enthousiaste loodgieters en dakdekkers zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere installatiebedrijven in de regio Heiloo en Haarlem. Wilt u uw dakbedekking laten vervangen door de vakmannen van Goes Plooy? Neem dan contact met ons op.

duurzame bitumen dakbedekkingen

Zoekt u een duurzame dakbedekking voor uw platte dak? Dan is Icopal Universal de perfecte oplossing. Dit materiaal is niet alleen licht en stevig, maar ook flexibel, zeer sterk, waterdicht en zeer duurzaam. Icopal Universal is 100% recyclebaar (het voldoet aan de hoogste normen van duurzaam bouwen) en het gaat tot wel 30 jaar mee. Daarnaast wordt het materiaal zonder open vuur aangebracht, waardoor het ook voldoet aan alle voorwaarden die NEN 6050 stelt aan brandveilig werken op daken.

Meer weten? Neem contact met ons op. 

leien dakbedekking

Lei is een schitterend en eerlijk natuurproduct met talloze mogelijkheden. Dat komt omdat lei vele uitmuntende eigenschappen bezit. Een heel belangrijke eigenschap van lei is dat het water-, zuur-, licht- en zeeluchtbestendig is. Leien zijn bestand tegen temperaturen van maar liefst 200 graden Celsius en ze zijn vorstbestendig. Lei betekent ook niet voor niets duurzaamheid en schoonheid voor het leven.

loden dakbedekking

Bent u op zoek naar een loodgieters bedrijf om lood of zink op uw dak aan te laten brengen of om een zinken hemelwaterafvoer voor u te installeren dan bent u bij Goes Plooy aan het juiste adres. Lood en zink zijn ideale materialen om een dak mee af te werken, ze zijn waterdicht en hebben een lange levensduur.


Lood

Doordat lood een vrij zacht materiaal is, is het in de gewenste vorm te kloppen zonder dat naden nodig zijn. Daarmee kan de sluiting waterdichter zijn dat wanneer andere materialen worden toegepast. Mits op correcte wijze toegepast overleeft bladlood het gebouw en wordt het na gebruik eenvoudig gerecycled. Lood is uitstekend bestand tegen atmosferische invloeden.


Toepassingen van lood

Lood wordt gebruikt als dakbedekking, voor goten en hemelwaterafvoeren, voor bekleding van onder meer torenspitsen en om aansluitingen tussen bijvoorbeeld daken en muren te realiseren. Daarnaast wordt het onder meer gebruikt voor ornamenten, het afdekken van steunberen, luiken, vloeren van klokkenzolders, platte daken van dakkapellen, frontons, insnoeringen van torens en oeils-de-boeuf.

Zinken dakbedekking

Zink heeft een natuurlijke plaats in onze kringloop. Zink helpt substantieel bij de verduurzaming van ons leefklimaat. Dankzij de verminderde zuurgraad van regenwater wordt de toch al aanzienlijke levensduur van bouwzink steeds langer. Omdat zink voor 100% recyclebaar is, kan het oorspronkelijke metaal zonder verlies van eigenschappen keer op keer opnieuw worden toegepast. Dat verlaagt over de hele levenscyclus genomen de energiebehoefte voor (re)productie, de hoeveelheid emissies en het afval.


Zink, duurzaam en betrouwbaar

Zink, als bouwmateriaal in dak- en gevelbedekkingen en in hemelwaterafvoersystemen is bij uitstek een zeer betrouwbaar materiaal, omdat het lang meegaat en daarna weer opnieuw gebruikt kan worden.  Zink wordt niet voor niets al meer dan 150 jaar als dakbedekking gebruikt. Het natuurlijke en duurzame materiaal is onderhoudsvrij, ziet er goed uit en beschermt tegen water. 

Wat is dakisolatie?

Afhankelijk van welk dak van dakbedekking voorzien moet worden, is het raadzaam om gelijk aandacht te besteden aan de isolatie. Het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking is het moment om ook te zorgen voor een goede dakisolatie. Isolatie in combinatie met dakbedekking zorgt voor meer comfort in de woning, en leidt bovendien tot lagere energiekosten doordat de ruimte minder verwarmd hoeft te worden. In de zomer houd een goede dakisolatie de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. Een goede thermische isolatie vormt een belangrijk deel van de dakbedekkingsconstructie, daarom leveren wij verschillende soorten isolatie, zodat voor ieder dak de juiste isolatie beschikbaar is.

Op zoek naar een
betrouwbare dakdekker?