Goes Plooy, voor onderhoud en monumentale restauratie in de regio Heiloo en Haarlem

Goes-Plooy is dé specialist in het uitvoeren van monumentale dakrestauraties. Wij hebben alle traditionele technieken in huis om monumentale panden die zorg en aandacht te geven die zij verdienen. Hoewel de vakkennis langzaam uitsterft zijn wij ons ervan bewust dat volgende generatie(s) ook nog moeten kunnen genieten van de schoonheid en vakmanschap van eeuwen geleden. Het in de oorspronkelijke staat houden van monumentale panden is daarom een must.

 Daarom leiden wij onze 2de monteur dakdekkers zo op dat ze de kwaliteit en vakmanschap in ere houden!


Met ons team van enthousiaste loodgieters en dakdekkers zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere installatiebedrijven in de regio Heiloo en Haarlem.
Bent u op zoek naar een installateur voor uw monumentale dakrestauratie? Neem dan contact met ons op.

Preventief dakonderhoud

Goes-Plooy totaalinstallateur kan uw dak jaarlijks reinigen en inspecteren en meteen eventueel klein reparatiewerk meenemen.

 Met een nauwkeurige inventarisatie (MJOP) volgens de NEN2767 normering en NL-SFB codering, stellen wij een onderhoudsdiagnose vast, waarin de bestaande status staat beschreven, de resterende levensduur van het dak, een gespecificeerd meerjarenplan voor inspectie en onderhoud van het dak met bijbehorende kosten. Bij relatief nieuwe daken kan een onderhoudsabonnement voor jaarlijkse reiniging en klein reparatiewerk worden opgesteld, waarmee wij de zorg voor uw dak overnemen en uw dak veel langer meegaat.

Op zoek naar een betrouwbare dakdekker voor onderhoud en monumentale restauraties?