Goes Plooy werkt mee aan renovatie stadhuis Haarlem
21 september 2021 

Goes Plooy werkt mee aan renovatie stadhuis Haarlem

Het Haarlemse stadhuis staat weer in de steigers. Vorig jaar werd het eerste deel van het Haarlemse stadhuis al gerenoveerd en nu is ook het tweede deel van het eeuwenoude monumentale gebouw in Haarlem in de steigers gezet voor een opknapbeurt. Omdat het stadhuis een rijksmonument is dienen de herstelwerkzaamheden aan diverse richtlijnen te voldoen, wat het complex maakt, maar wat natuurlijk ook een mooie uitdaging is voor onze vakkundige dakdekkers en loodgieters.

Als contractpartner vervangen en isoleren wij hier op een duurzame manier diverse daken, het loodwerk van de gevels en ook de dakkapellen worden door ons hersteld. Er worden diverse leien vervangen en er worden veiligheidsvoorzieningen aangebracht. Een mooi monumentaal project, waar wij ontzettend trots op zijn. De werkzaamheden aan het stadhuis in Haarlem zullen begin 2022 afgerond worden.Over de schrijver
Social. Zo kan je mij in één woord omschrijven. Ik tweet, pin, blog, post en deel mijn gedachten en kennis met veel plezier met de wereld! Ik help en verbind daarnaast graag anderen. Creativiteit en content creatie zijn een rode draad in mijn carrière. Sinds april 2021 ben ik werkzaam als Online Marketeer en Social Media Expert bij Goes Plooy.
Reactie plaatsen