Goes Plooy,  installateur voor elektrische verwarming in de regio Heiloo en Haarlem

Elektrische verwarming is een duurzame manier om uw huis te verwarmen. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw huis op deze manier te verwarmen, maar niet elke woning is hiervoor geschikt. Wilt u weten of uw woning of bedrijfspand hiervoor geschikt is en wilt u weten wat de kosten zijn?Neem dan contact met ons op. De bespaarinstallateurs van Goes Plooy informeren u graag over de mogelijkheden.

infrarood verwarming

Wilt u uw huis op een duurzame manier verwarmen, dan kan een infraroodverwarmingspaneel een oplossing voor u zijn.  Infraroodverwarming verspreid de warmte gelijkmatig door de ruimte met behulp van een speciaal paneel. Dit infraroodpaneel verwarmt niet alleen de ruimte, maar ook alle objecten en mensen in de ruimte, waardoor een gelijkmatige en aangename temperatuur wordt verspreid. De infraroodpanelen kunnen aan een wand of plafond geinstalleerd worden en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

elektrische cv ketel

Wilt u een gedeelte van uw huis bijverwarmen of woont u in een moderne nieuwbouwwijk zonder gasaansluiting, dan is een elektrische CV ketel een goede keuze. Met een elektrische CV ketel kunt u uw woning prima verwarmen, mits uw woning goed geïsoleerd is en u bij voorkeur ook gebruik maakt van zonnepanelen. Wilt u weten of uw woning geschikt is om gebruik te maken van een elektrische CV ketel, neem dan contact met ons op.

Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming wordt tegenwoordig veel gebruikt bij renovatie- en nieuwbouw woningen, omdat dit type vloerverwarming snel en makkelijk te plaatsen is. Het wordt met name in badkamers en andere kleine ruimtes gebruikt, maar het is ook voor tegels, laminaat, parket of vinylvloeren. Wilt u weten of elektrische vloerverwarming ook voor u een optie is? Neem dan contact met ons op. 

Elektrische convectoren

Elektrische convectoren zijn simelweg elektrische radiatoren die de ruimte verwarmen. Er zijn verschillende soorten en maten beschikbaar. Neem contact met ons op om te kijken of elektrische convectoren ook geschikt zijn om uw woning of bedrijfspand te verwarmen.

Op zoek naar een betrouwbare installateur voor uw elektrische verwarming of CV ketel?