Installatiebedrijf Goes Plooy bv is dé specialist op het gebied van kleine loodgieters- en installatiewerk, waarbij meerdere disciplines betrokken zijn. Waarom belt u ons? Omdat onze bespaarinstallateurs altijd slimme en voordelige energie oplossingen bieden die gebruikmaken van duurzame energiebronnen.

Goes-Plooy biedt vakwerk, service en onderhoud op de volgende werkterreinen:

  • Besparing en verduurzaming

  • Verwarmingsinstallaties

  • Dakbedekking 

  • Binnenriolering en legionellapreventie

  • Geisers, boilers en designradiatoren

  • Water- en gasinstallaties

  • Ventilatiesystemen

 

Of het nu gaat om een lekkage, verstopping, de aanleg van een nieuwe CV-installatie of badkamer, bij installatiebedrijf Goes Plooy bv bent u altijd aan het juiste adres. U krijgt altijd garantie op het installatiewerk. 

 

Specialisten
Onze installateurs ontwikkelen zich tot specialisten. Zij volgen cursussen en houden hun vakkennis up-to-date. Veiligheid staat daarom bij ons voorop. Zo zijn onze installateurs VCA gecertificeerd. VCA is een persoonlijk veiligheidscertificaat. Door middel van cursussen, is de monteur bijgebracht om veilig zijn vak uit te oefenen bij u thuis.

 

Ga voor veiligheid, kies een erkend installateur
Goes-Plooy is een erkend installateur volgens de SEI norm. SEI is opgericht door UNETO-VNI, de brancheorganisatie voor installatiebedrijven en technische detailhandel, en de VEWIN. De stichting heeft als doel om het onderscheid zichtbaar te maken tussen enerzijds pseudo-vaklui en anderzijds de vakbekwame installateurs.

 

Vakmanschap
De wereld om ons heen verandert snel en Goes-Plooy probeert zijn tijd vooruit te zijn, zonder een 'snelle jongen' te worden. Bij Goes-Plooy wordt het ouderwetse vakmanschap in ere gehouden.

Over ons