Goes Plooy, de installateur voor waterinstallaties
in de regio Heiloo en Haarlem

Installatiebedrijf Goes Plooy is ook specialist in het aanleggen van waterleidingen in en om uw woning of bedrijfspand. Met ons team van enthousiaste loodgieters zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere installatiebedrijven in de regio Heiloo en Haarlem.
Heeft u vragen of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Boilers

Met een boiler kunt u uw water verwarmen, op voorraad houden en zo altijd genieten van royaal warm water. Welke boiler voor u geschikt is, hangt af van uw situatie.

 Er zijn twee soorten boilers:

  • Indirect gestookte boilers; hierbij is de warmtebron niet direct in of bij de voorraad tank geplaatst. De boiler is dan bijvoorbeeld aangesloten op zonnecollectoren. Een indirect gestookte boiler wordt meestal gebruikt bij een cv-ketel of warmtepomp, zodat de ketel of warmtepomp niet alleen voor tapwater kan zorgen, maar ook voor de verwarming. Voorbeelden van indirect gestookte boilers zijn bijvoorbeeld: warmtepompboilers of zonneboilers.
  • Direct gestookte boilers; bij een direct gestookte boiler straalt de warmtebron zijn warmte direct uit naar het tapwater. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een elektraboiler of een gasboiler. Direct gestookte boilers zijn een stuk energiezuiniger dan indirect gestookte boilers, omdat er geen warmteverlies is op de plek waar de warmte wordt gegenereerd en de plek waar de warmte wordt afgegeven. 


Wilt u weten welke boiler voor uw woning of bedrijfspand het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kosten.

Legionellapreventie

Als eigenaar van een collectieve waterleidinginstallatie bent u verantwoordelijk voor de kwaliteit van het water dat u aan derden beschikbaar stelt. Goes-Plooy heeft opgeleide legionellapreventie-adviseurs in dienst die u kunnen adviseren over professioneel beheer van uw drinkwaterinstallatie. Dit geldt met name voor prioritaire installaties zoals zorginstellingen, zwembaden, sauna’s en andere soortgelijke accommodaties. Alle werkzaamheden worden volgens de KIWA-certificering uitgevoerd, te beginnen met een risico-analyse en een beheersplan volgens de BRL 6010 certificering. Maar ook voor niet-prioritaire (maar niet minder belangrijke) drinkwaterinstallaties kunt u natuurlijk bij ons terecht. De combinatie van kennis en praktische ervaring is de kracht van de totaalinstallateur.

Op zoek naar een betrouwbare installateur voor uw waterinstallatie?