Stoptober Actie | Trots op onze collega's!
20 november 2023 

Stoptober Actie | Trots op onze collega's!

In oktober zijn we met gestart met de Stoptober-actie, een initiatief om samen te stoppen met roken en een gezondere levensstijl te omarmen.

We zijn zijn blij om te delen dat vijf van onze toegewijde collega's de uitdaging met succes zijn aangegaan en gedurende de hele maand oktober rookvrij zijn gebleven. Een welverdiende felicitatie gaat uit naar Jim, Parcival, Thor, Nicky en Walid voor hun indrukwekkende prestatie! Bovenal willen we onze waardering uitspreken voor iedereen die heeft deelgenomen aan deze belangrijke campagne om te stoppen met roken. Samen hebben we laten zien dat teamwork echt de droom waarmaakt, en samen stoppen werkt! Laten we deze positieve energie en gezonde keuzes voortzetten, niet alleen in oktober maar het hele jaar door.

 Tijdens een recente Toolboxsessie, die doordrenkt was van inspiratie en motivatie, werd een symbolische cheque ter waarde van € 5.000 overhandigd aan dit vijftal. Deze cheque is niet alleen een blijk van waardering voor hun doorzettingsvermogen, maar ook een bron van mogelijkheden om iets speciaals te organiseren voor al onze gewaardeerde collega's bij Goes Plooy en Locas.

Jim, Parcival, Thor, Nicky en Walid zullen hun creatieve geesten bundelen om iets leuks en verbindends te bedenken, zodat we allemaal kunnen delen in het succes van de Stoptober-actie. We kunnen niet wachten om te zien welke geweldige plannen ze in petto hebben!


Over de schrijver
Reactie plaatsen