Dennis' jubileumviering bij Goes Plooy!
26 januari 2024 

Dennis' jubileumviering bij Goes Plooy!

Vandaag vieren we een bijzondere mijlpaal in jouw carrière bij Goes Plooy: jouw 25-jarig jubileum! Wat een geweldige prestatie en wat een trouwe inzet heb jij al die jaren getoond. Het lijkt alsof het gisteren was dat je voor het eerst bij ons begon, maar de tijd vliegt voorbij als je met plezier en toewijding aan het werk bent.

Jouw toewijding, harde werk en toewijding hebben een belangrijke rol gespeeld in het succes van ons bedrijf. Jij bent een voorbeeld van integriteit, doorzettingsvermogen en professionaliteit voor ons allemaal. We waarderen je niet alleen om je professionele prestaties, maar ook om wie je bent als persoon. Jouw vriendelijkheid, collegialiteit en positieve houding maken jou een geweldige collega om mee samen te werken.

Vandaag willen we jou speciaal in het zonnetje zetten. Je verdient het om te genieten van deze mijlpaal en de erkenning voor al je harde werk.

Namens het hele team willen we jou nogmaals bedanken voor jouw trouwe inzet en toewijding gedurende deze 25 jaar. We kijken uit naar nog vele succesvolle jaren samen. Gefeliciteerd met jouw 25-jarig jubileum, Dennis!

Over de schrijver
Reactie plaatsen