Nieuwe contracten gemeente Dijk en Waard
23 januari 2024 

Nieuwe contracten gemeente Dijk en Waard

Het is met trots dat we jullie willen informeren over het recente succes van Goes Plooy. Dankzij de inzet en toewijding van ons team hebben we een aantal belangrijke onderhoudscontracten binnengehaald voor diverse gemeentelijke panden in de omgeving van Noord- en Zuid-Scharwoude. Deze aanbesteding is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en een bevestiging van onze expertise en kwaliteit.

Hoewel we al enige tijd werkzaamheden uitvoerden in deze regio, zijn deze nieuwe contracten van bijzonder belang omdat ze zijn omgezet in vaste, langdurige samenwerkingen. Dit betekent dat we niet alleen het vertrouwen hebben aangewonnen van de gemeente Dijk en Waard, maar dat we ook kunnen bouwen aan langdurige relaties en stabiliteit in ons werk.

 
We willen graag onze waardering uitspreken voor de inzet van onze collega Jos Muller, wiens toewijding en harde werk van onschatbare waarde zijn geweest bij het binnenhalen van deze contracten. Zijn expertise en vastberadenheid hebben ons geholpen om dit succes te behalen.

 
Laten we samen blijven streven naar excellente service en kwaliteit, en deze nieuwe contracten benutten als een kans om onze reputatie verder te versterken. Samen kunnen we onze doelen blijven verwezenlijken en blijven groeien als organisatie. 

Over de schrijver
Reactie plaatsen