ZZP'ER BIJ GOES PLOOY

WERKZAAMHEDEN

Wil je als zzp’er graag ingehuurd worden door Goes Plooy? Dan beschik je natuurlijk over de vereiste ervaring én diploma’s. Beschik je over eigen gereedschap en een bedrijfsbus? Dat mag natuurlijk, maar zelfs dat hoeft niet. Eventueel kunnen wij daarvoor zorgen. 

 

Ga jij graag projectmatig aan het werk in de dynamische wereld van de installatietechniek? Ook dan kun je bij ons aan de slag! Je kunt uiteraard zelfstandig werken, maar dat hoeven we jou (als zelfstandig ondernemer) natuurlijk uit te leggen. Wij vinden altijd een project dat bij je past.


Werken bij Goes Plooy

Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek? En wil je ook je steentje bijdragen aan een duurzame wereld? Kom dan werken bij Goes Plooy

Werken bij Goes Plooy betekent werken binnen een team van gedreven, enthousiaste en talentvolle medewerkers. Wij helpen elkaar waar nodig, want samen komen we verder. Bij Goes Plooy zijn wij trots op onze mensen. Het zijn echte vakmensen. Educatie en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Wij stimuleren onze medewerken ook om zich te blijven ontwikkelen en om verder te denken dan de grenzen van ons vakgebied. Daarom bieden wij onze medewerkers mogelijkheden tot bijscholing.


Onze medewerkers moeten met veel plezier naar hun werk gaan. Dat is goed voor onze mensen, goed voor Goes Plooy en goed voor onze klanten. Alleen met tevreden medewerkers zijn wij in staat om goed werk af te leveren. En daarom zorgen wij voor een goede beloning, gezellige vrijdagmiddag borrels en regelmatig leuke teambuildinguitjes om de teamspirit erin te houden.


Solliciteer direct via hrm@goes-plooy.nl

medewerkers aan het woord

Ricardo:
"De leuke collega's en afwisselende werkzaamheden zorgen dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. En dat al bijna 12 jaar lang. ;-)"
Ricardo Broekhuizen - Servicemonteur
Dennis:
"Het is nooit saai, elke dag is anders, altijd een uitdaging!"
Dennis Hoogland - Projectleider