Waterkraan.jpg

Water

Installatiebedrijf Goes Plooy is ook specialist in het aanleggen van waterleidingen in en om uw woning. Onze vakkundige loodgieters installeren vakkundig alle benodigde waterleidingen. En heeft u advies nodig? Dan helpen wij u natuurlijk ook graag verder.

Legionellapreventie

Als eigenaar van een collectieve waterleidinginstallatie bent u verantwoordelijk voor de kwaliteit van het water dat u aan derden beschikbaar stelt. Goes-Plooy heeft opgeleide legionellapreventie-adviseurs in dienst die u kunnen adviseren over professioneel beheer van uw drinkwaterinstallatie. Dit geldt met name voor prioritaire installaties zoals zorginstellingen, zwembaden, sauna’s en andere soortgelijke accommodaties. Alle werkzaamheden worden volgens de KIWA-certificering uitgevoerd, te beginnen met een risico-analyse en beheersplan volgens de BLR 6010 certificering. Maar ook voor niet-prioritaire (maar niet minder belangrijke) drinkwaterinstallaties kunt u natuurlijk bij ons terecht. De combinatie van kennis en praktische ervaring is de kracht van de totaalinstallateur.

 

Boilers

Met een boiler kunt u uw water verwarmen, op voorraad houden en zo altijd genieten van royaal warm water.Welke boiler voor u geschikt is, hangt af van uw situatie.

 

Er zijn twee soorten boilers:

  • Elektraboilers, deze boilers werken volledig zelfstandig, dit heet ook wel direct gestookte toestellen Elektraboilers zijn hoofdzakelijk te vinden in het gootsteenkast voor warmwater in de keuken, maar ook worden deze boilers toegepast voor warmwater voor de douche

  • Cv-Boilers, dit zijn boilers die verwarmd worden door een cv-ketel, dit heet ook wel indirect gestookte toestellen. Als uw verwarming al naar wens is maar u wilt meer warm water in huis, hoeft u geen nieuwe cv-ketel aan te schaffen.

 

Meer weten of een afspraak maken?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en kosten voor uw woning. Neem vrijblijvend contact met ons op.