Service & onderhoud

Met het goed onderhouden van uw verwarmingsinstallatie voorkomt u dat u voor nare verrassingen komt te staan én gaat uw cv-ketel langer mee. Met regelmatig onderhoud en controle bespaart u bovendien geld omdat uw ketel zuiniger gaat stoken. Een win-winsituatie dus.

Met een servicecontract komen wij één keer per jaar of één keer in de twee jaar bij u langs om uw cv ketel een onderhoudsbeurt te geven. Uiteraard komen wij er meteen aan als u een acuut probleem heeft of als u uw ketel liever een eenmalige onderhoudsbeurt wilt geven. Bekijk onze verschillende onderhoudsabonnementen en zoek het meeste geschikte abonnement voor uw CV ketel. Heeft u vragen of advies nodig over onze onderhoudsabonnementen, neem dan contact met ons op.  

Onze vakkundige installateurs volgen jaarlijks cursussen om zo hun vakkennis up-to-date te houden. Veiligheid staat bij ons voorop, daarom zijn al onze installateurs VCA gecertificeerd. VCA is een persoonlijk veiligheidscertificaat. Door middel van cursussen, is de monteur bijgebracht om veilig zijn vak uit te oefenen bij u thuis. Daarnaast volgen ze ook regelmatig cursussen bij de fabrikanten van cv-ketels, zodat ze bekend zijn met uw ketel en meteen efficiënt te werk kunnen gaan. 

Wilt u meer weten? Of wilt u gelijk een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.