Dakrestauratie.jpg

Onderhoud en restauratie

Monumentale restauraties

 

Goes-Plooy is dé specialist in het uitvoeren van monumentale dak restauraties. Wij hebben alle traditionele technieken in huis om die panden de zorg en aandacht te geven die zij verdienen. Hoewel de vakkennis langzaam uitsterft zijn wij er bewust van dat de volgende generatie(s) ook nog moeten kunnen genieten van de schoonheid en vakmanschap van eeuwen geleden. In de oorspronkelijke staat houden is daarom een must.

 

Daarom leiden wij onze jonge dakdekkers zo op dat ze de kwaliteit en vakmanschap in ere houden!

Preventief onderhoud

Goes-Plooy totaalinstallateur kan uw dak jaarlijks reinigen en inspecteren en meteen eventueel klein reparatiewerk meenemen.

 

Met een nauwkeurige inventarisatie (MJOP) volgens de NEN2767 normering en NL-SFB codering, stellen wij een onderhoudsdiagnose vast, waarin de bestaande status staat beschreven, de resterende levensduur van het dak, een gespecificeerd meerjarenplan voor inspectie en onderhoud van het dak met bijbehorende kosten.

 

Bij relatief nieuwe daken kan een onderhoudsabonnement voor jaarlijkse reiniging en klein reparatiewerk worden opgesteld, waarmee wij de zorg voor uw dak overnemen en het dak veel langer meegaat.

 

Meer weten of afspraak maken?

Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de verschillende mogelijkheden. Wij staan voor u klaar.