Elektrische verwarming.png

Elektrische verwarming

Infra rood

Wilt u uw huis op een duurzame manier verwarmen, dan kan een infraroodverwarmingspaneel een oplossing voor u zijn.  Infraroodverwarming verspreid de warmte gelijkmatig door de ruimte met behulp van een speciaal paneel. Dit infraroodpaneel verwarmt niet alleen de ruimte, maar ook alle objecten en mensen in de ruimte, waardoor een gelijkmatige en aangename temperatuur wordt verspreid. De infraroodpanelen kunnen aan een wand of plafond geinstalleerd worden en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

Elektrische CV ketel

Wilt u een gedeelte van uw huis bijverwarmen of woont u in een moderne nieuwbouwwijk zonder gasaansluiting, dan is een elektrische CV ketel een goede keuze. Met een elektrische CV ketel kunt u uw woning prima verwarmen, mits uw woning goed geïsoleerd is en u bij voorkeur ook gebruik maakt van zonnepanelen. Wilt u weten of uw woning geschikt is om gebruik te maken van een elektrische CV ketel, neem dan contact met ons op.

 

Meer weten of afspraak maken?

Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden en kosten van elektrische verwarming voor uw woning. Neem vrijblijvend contact met ons op.