Goes-Plooy-Verwarming.jpg

CV installatie

CV en HR installaties

Centrale verwarming bestaat uit drie onderdelen: een cv ketel, een verspreidingssysteem en een thermostaat. De verspreiding van warmte door de woning gaat via leidingen, radiatoren, convectoren en/of wand-/vloerverwarming. Via de thermostaat heeft u grote invloed op de efficiëntie van het verwarmingssysteem én op de stookkosten.

 

Bent u op zoek naar een nieuwe cv ketel omdat deze niet meer functioneert, uw ketel verouderd is of omdat u wilt besparen met een schoner/economischer alternatief? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Goes-Plooy is partner van de bekende cv ketel merken: Remeha, Nefit, Daalderop en Itho. Deze cv ketel fabrikanten zijn zich er namelijk van bewust dat een perfecte installatie een must is om de cv ketel optimaal te laten presteren zodat u er op uw beurt maximaal van uw ketel kunt genieten!

 

Goes Installaties heeft speciaal voor u een methode voor u ontwikkeld om te bepalen welke cv ketel voor u geschikt is. Zo is er de cv vragenlijst. Hiermee kunt u, door een aantal eenvoudige stappen te doorlopen, bepalen welke cv ketel er in uw situatie het meest geschikt is.

 

Goed onderhoud en goed gebruik verbetert comfort in huis, vermindert milieubelasting en bespaart u geld.

 

De installatie van centrale verwarming is iets waar u een vakkundige installateur voor nodig heeft.

Radiatoren

Verwarming van een ruimte of woning kan via meerdere manieren plaats vinden. Zo zijn er radiatoren, vloerconvectoren (in convectorputten) en vloerverwarming. Radiatoren zijn in vele soorten, maten en merken leverbaar. Er kan een onderscheid gemaakt worden tussen normale paneelradiatoren, handdoekradiatoren en designradiatoren. De meeste radiatoren worden aangesloten op het centrale verwarmingsysteem, maar er zijn ook mooie elektrische radiatoren te verkrijgen.

Vloerconvectoren

Vloerconvectoren worden zoveel mogelijk aan het zicht ontrokken doordat ze in convectorputten geplaatst worden. Ook hierin zijn vele soorten en maten leverbaar met verschillende soorten roosters.

Meer weten of afspraak maken?

Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden en kosten van CV installatie voor uw woning. Neem vrijblijvend contact met ons op.