Servicemonteur Klimaatbeheersing

(STEK monteur)

Ben jij die enthousiaste en toegewijde servicemonteur die zijn hand niet omdraait voor het in bedrijf stellen, inregelen, onderhouden en oplossen van storingen van klimaat- en regelinstallaties? Dan ben je bij Goes Plooy van harte welkom!

Functieomschrijving:

Als servicemonteur klimaatbeheersing (STEK monteur) ben jij onder andere verantwoordelijk voor: Het in bedrijf stellen, inregelen, onderhouden en oplossen van storingen van klimaat- en regelinstallaties Het monteren en aansluiten van regelinstallaties warmtepompen Het vullen, ontluchten en waterzijdig inregelen van (vloer)verwarming installaties Het luchtzijdig inregelen van luchtbehandelingsinstallaties Het beproeven van gas- en waterinstallaties Koelinstallaties monteren en onderhouden Het zelfstandig oplossen van (complexe) storingen bij koelinstallaties Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de eindcontrole van water, gas en elektra installaties en voor de APK-keuringen van woningen.

Functie-eisen:

 • Diploma installatietechniek niveau 3 of gelijkwaardige werkervaring

 • VCA-diploma (of de bereidheid om dit via ons kosteloos te behalen)

 • Bereidheid cursussen te volgen

 • Het bezitten van meet- en regeltechniek en/of F-gassen diploma is een pre

Over ons
Werken bij Goes Plooy betekent dat je actief bent in een dynamische organisatie met een (qua leeftijd) gevarieerd team. Iedereen is welkom bij ons, zolang je vakbekwaam en enthousiast bent en natuurlijk goed kunt samenwerken. We maken in ons werk optimaal gebruik van digitalisering, met programma’s als BIM en Field. In diverse functies beschikken medewerkers over een tablet, waarop onder meer de werkbonnen verschijnen. Educatie en persoonlijke ontwikkeling zijn erg belangrijk voor ons. Daarom geven wij de voorkeur aan kandidaten die willen leren en/of bijscholen. Dat stimuleren we ook.


Wij bieden je onder meer:

 • Een eigen bedrijfsbus, inclusief gereedschap (privégebruik behoort tot de mogelijkheden)

 • Marktconform salaris

 • Professioneel, hecht en gezellig team

 • Zelfontwikkeling en mooie doorgroeimogelijkheden

 • Scholing en persoonlijke ontwikkeling

 • Eigen tablet, zodat er digitaal gewerkt en gecommuniceerd kan worden met uitvoerder en/of projectleider

 • Een goede werkvoorbereiding; de projecten in het bouwteam zijn tot in detail uitgedacht en voorbereid

 • Fit en vital: Locas Fit for Life-programma

 • Goede persoonlijke aanvullende arbeidsvoorwaarden

 
Locatie
Heiloo

Bedrijfsprofiel
Goes-Plooy is een compleet en modern installatiebedrijf, met duurzaamheid als speerpunt. Alle kennis en vakmanschap die nodig zijn voor installatie en onderhoud van CV-installaties, sanitair, koeling en ventilatie, dakenen goten, zinkwerk, zonnepanelen en warmtepompen, domotica en elektra (via het zusterbedrijf Swart Elektrotechniek), zijn in het bedrijf aanwezig. Goes-Plooy is lid van brancheorganisaties VEBIDAK (dakdekkers) en STEK (koeltechniek). Tevens beschikken wij over het ISO9001-, het BRL 6000- en andere branchegerelateerde certificaten.

Vragen?

Ben je enthousiast? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar hr@goes-plooy.nl.

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Roger Selderbeek via T. 072 515 32 00 of stuur een whatsapp.     

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.