Service & onderhoud

Met het goed onderhouden van uw verwarmingsinstallatie voorkomt u dat u voor nare verrassingen komt te staan én gaat uw cv-ketel langer mee. Met regelmatig onderhoud en controle bespaart u bovendien geld omdat uw ketel zuiniger gaat stoken. Een win-winsituatie dus.

Met een servicecontract komen wij één keer per jaar of één keer in de twee jaar bij u langs. Uiteraard komen wij er meteen aan als u een acuut probleem heeft of als u uw ketel liever een eenmalige onderhoudsbeurt wilt geven.

Onze installateurs ontwikkelen zich tot specialisten. Zij volgen cursussen en houden hun vakkennis up-to-date. Veiligheid staat daarom bij ons voorop. Zo zijn onze installateurs VCA gecertificeerd. VCA is een persoonlijk veiligheidscertificaat. Door middel van cursussen, is de monteur bijgebracht om veilig zijn vak uit te oefenen bij u thuis. Daarnaast volgen ze regelmatig cursussen bij de fabrikanten van cv-ketels, zodat ze bekend zijn met uw ketel en meteen efficiënt te werk kunnen gaan. 

Contact

 

Vestiging Haarlem
A. Hofmanweg 44-A
2031 BL Haarlem
023 526 15 03
info@goes-plooy.nl

Vestiging Heiloo
Westerweg 198c
1852 AP Heiloo
072 515 32 00

info@goes-plooy.nl

Vestiging Noordwijk
’s Gravendijckseweg 31
2201 CZ Noordwijk
071 361 92 54

info@goes-plooy.nl

Installatiebedrijf Goes Plooy bv

 

Loodgieterswerk, dakbedekking, centrale verwarming, sanitair advies en installatie zijn bij ons in goede handen. Nu ook energiebesparende producten!

Cookies en privacy
Privacyverklaring

Blijf op de hoogte

 

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Volg ons dan via social media.

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - Goes-Plooy
  • LinkedIn - Goes-Plooy