Service Coördinator

28 - 40 uur per week

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en vakkundige
SERVICE COÖRDINATOR

Bij Installatiebedrijf Goes-Plooy staat service hoog in het vaandel. Ben jij een klantgerichte doorpakker die daaraan een belangrijke bijdrage kan leveren? Dan ben je bij ons van harte welkom!


De werkzaamheden

Als Service Coördinator ben jij de eerstelijns contactpersoon voor onze klanten. Je verricht werkzaamheden voor ons bedrijf voor verschillende afdelingen maar met name bij de serviceafdeling. Wanneer er een storing gemeld wordt, zorg jij voor een goede opvolging. Je zorgt voor de planning, voorbereiding en afhandeling van onderhouds- en storingswerkzaamheden. Je bewaakt de voortgang en houdt een scherp oog op de kwaliteit van deze werkzaamheden en op de werknemers- en klanttevredenheid.


Je verricht werkzaamheden zoals het beantwoorden van de telefoon/ e-mail en het inboeken van orders. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de telefooncentrale en de verschillende mailboxen.


Over ons

Werken bij installatiebedrijf Goes-Plooy betekent dat je actief bent in een zeer duurzaam opererende en dynamische organisatie met een qua leeftijdssamenstelling gevarieerd team. Iedereen is welkom bij ons, mits je vakbekwaam, enthousiast én een team player bent. Er heerst bij ons een informele bedrijfscultuur, waarbinnen je vrij kunt communiceren en waarin we er altijd voor elkaar zijn.

 

Over jou

In deze functie ben je een heuse spin in het web en dus zoeken wij een organisatorisch sterke man of vrouw. Je werkt gestructureerd, maar weet ook dat flexibiliteit belangrijk is. Je weet onder alle omstandigheden het overzicht te bewaren, je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent een echte doorpakker, die graag de handen de mouwen steekt. Je bent administratief goed onderlegd, maar je bent ook inzetbaar voor diverse hand- en spandiensten binnen ons bedrijf. Klantgericht, vriendelijk en accuraat zijn woorden die op jou van toepassing zijn.

Voor deze functie vragen wij een opleiding op mbo-niveau.


Wij bieden je onder meer:

  • Marktconform salaris (€ 3.400 tot € 3.650 bruto per maand bij fulltime)
  • Vakantie en ADV dagen
  • Cao klein metaal
  • Professioneel, hecht en gezellig team
  • Zelfontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
  • Goede persoonlijke, aanvullende arbeidsvoorwaarden


Locatie

Heiloo


Heb je interesse mail dan naar hrm@goes-plooy.nl, t.a.v. de heer R. Groeneveld (06-51121847).

medewerkers aan het woord

Remy:

"Als projectleider is het leuk om een nieuw uitdagend project binnen te halen en dit samen met het team succesvol uit te voeren. In het werk komen we vaak voor uitdagingen te staan die we altijd weer goed op moeten lossen. Daarnaast denken we graag mee met de opdrachtgever. Het is teamwork en dat maakt het leuk."

Remy in den Bosch - Projectleider
Dennis:
"Het is nooit saai, elke dag is anders, altijd een uitdaging!"
Dennis Hoogland - Projectleider