Lage temperatuur verwarming.jpg

Lage temperatuur verwarming

Vloerconvectoren

Dit zijn convectoren zie zoveel mogelijk aan het zicht worden onttrokken doordat ze in convectorputten geplaatst worden, u kijkt dan niet langer tegen radiatoren op, want deze zijn mooi in de vloer verwerkt. Bij huizen met grote raampartijen wordt hier veel gebruik van gemaakt. Er zijn vele soorten en maten leverbaar met verschillende soorten roosters. Afhankelijk van het vermogen dat de vloerverwarming nodig heeft wordt gekeken wat voor u de beste oplossing is. 

 

Vloerverwarming

U kunt ook kiezen voor vloerwarming in uw huis, zodat u helemaal geen of minder radiatoren nodig heeft. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte in uw huis en natuurlijk altijd heerlijke warme voeten. Doordat de warmte gelijkmatig verdeeld wordt, bespaart u ook energie, omdat u de verwarming standaard 1 of 2 graden lager kunt instellen. Bij vloerverwarming heeft u de keuze om deze aan te sluiten op uw CV of u kiest voor elektrische vloerverwarming. 

 

Meer weten of afspraak maken?

Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden en kosten van lage temperatuur verwarming voor uw woning. Neem vrijblijvend contact met ons op.