Ga voor veiligheid, kies een erkend installateur

Goes-Plooy is een erkend installateur volgens de SEI norm. SEI is opgericht door UNETO-VNI, de brancheorganisatie voor installatiebedrijven en technische detailhandel, en de VEWIN. De stichting heeft als doel om het onderscheid zichtbaar te maken tussen enerzijds pseudo-vaklui en anderzijds de vakbekwame installateurs. 

Sinds 2007 is Goes-Plooy ook aangesloten is bij VEBIDAK, de brancheorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. Om lid te worden (en te blijven!) van deze organisaties moet Goes-Plooy aan strenge kwaliteitseisen voldoen op het gebied van bedrijfsvoering, continuïteit, techniek en ondernemerschap.

 

Tevens beschikken wij over het BRL 6000-certificaat. Hierin staat beschreven volgens welke processen een goede installateur dient te werken.

 

Goes-Plooy hecht veel belang aan kwaliteit en het deskundig en veilig uitvoeren van haar installatiewerkzaamheden. Daarom werken onze vakkundige monteurs volgens actuele wet- en regelgeving en behaalde certificeringen. Al onze monteurs hebben een VCA-opleiding gevolgd en met succes afgerond.
 

Certificaten

K63536-06 c Installatiebedrijf Goes-Plooy (geldig tot 4 november 2023)

K85551-05 c Installatiebedrijf Goes-Plooy (geldig tot 4 november 2023)

Lidmaatschap VEBIDAK 2021

STEK-K95486-02 c Locas Beheer BV (Goes-Plooy is een werkmaatschappijen van Locas Beheer BV)

Kiwa-F-gassen-voor-ondernemingen-Locas-Beheer (Goes-Plooy is een werkmaatschappijen van Locas Beheer BV)

Kiwa-ISO-9001-Certificaat-Locas-Beheer (Goes-Plooy is een werkmaatschappijen van Locas Beheer BV) geldig tot 4 november 2023

Kiwa-VGM-beheerssysteemcertificaat-Locas-Beheer (Goes-Plooy is een werkmaatschappijen van Locas Beheer BV) geldig tot 4 november 2023

Certificeringen