Home - installaties Goes Plooy.png

Installaties

Uw totaalinstallateur

In en om een woning zijn vele soorten installaties aanwezig die wij met vakkundigheid voor u installeren en beheren. Water, gas, riolering, ventilatie en verwarmingsinstallaties. Maar ook dakwerkzaamheden of het plaatsen van sanitair zijn voor ons bekende werkzaamheden.

Met ons gevarieerde team van nette en gespecialiseerde loodgieters, dakdekkers én elektriciens zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere installatiebedrijven in regio Alkmaar en Noordwijk.

Onze bespaarinstallateurs informeren u graag over het steeds groter wordende aanbod van energiebesparende materialen, apparaten en installaties. Wij zijn niet voor niets uw bespaarinstallateur!

Koolmonoxide


Koolmonoxide is een zeer giftig gas dat ontstaat bij onvolledige verbranding van bijvoorbeeld gas of hout. De onvolledige verbranding treedt vooral op bij te weinig aanvoer van verse lucht of bij vervuiling of defecten van de branders in het toestel. De oorzaak ligt meestal bij een slecht onderhouden gastoestel én te weinig ventilatie. Daarnaast kunnen ook gescheurde, losgekoppelde, verroeste of gecorrodeerde afvoerpijpen, gescheurde gemetselde schoorsteenkanalen of een foutieve installatie van toestellen die fossiele brandstof gebruiken zorgen voor koolmonoxide in een woning. Het is een echte sluipmoordenaar: u proeft of ruikt het niet. Wanneer moet u zich ongerust maken?

  • De vlam in het gastoestel is oranje in plaats van blauw en hoger dan normaal
  • De vrijkomende waterdamp verdwijnt niet via de afvoer, waardoor de ramen beslaan
Koolmonoxidevergiftiging voorkom je door:
  • een vakbekwame, OK CV gecertificeerde monteur
  • jaarlijks onderhoud van een (open)verbrandingstoestel
  • zorg voor goede ventilatie
  • voldoende toevoer verse lucht
  • laat koolmonoxidemelders plaatsen
  • laat uw schoorsteen regelmatig vegen (indien aansluiting op rookkanaal)
Veiligheid voor alles? Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de verschillende mogelijkheden. Wij staan voor u klaar.
Legionellapreventie


Als eigenaar van een collectieve waterleidinginstallatie bent u verantwoordelijk voor de kwaliteit van het water dat u aan derden beschikbaar stelt. Goes-Plooy heeft opgeleide legionellapreventie-adviseurs in dienst die adviseren voor professioneel beheer van uw drinkwaterinstallatie. Dit geldt met name voor prioritaire installaties zoals zorginstellingen, zwembaden, sauna’s en andere soortgelijke accommodaties. Alle werkzaamheden worden volgens de KIWA-certificering uitgevoerd, te beginnen met een risico-analyse en beheersplan volgens de BLR 6010 certificering. Ook voor niet-prioritaire (maar niet minder belangrijke) drinkwaterinstallaties kunt u natuurlijk bij ons terecht. De combinatie van kennis en praktische ervaring is de kracht van de totaalinstallateur. Veiligheid voor alles? Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de verschillende mogelijkheden. Wij staan voor u klaar.