Elektriciens

gevraagd!

Duurzame totaalinstallateur Goes-Plooy heeft volop uitdagend werk voor meerdere elektriciens. Ben jij die enthousiaste en toegewijde elektricien die graag werkt voor particulieren of kleine bedrijven?

Dan ben je bij Goes-Plooy van harte welkom!

Functieomschrijving

Als elektricien ben je gediplomeerd en kun je zelfstandig opereren. Je beschikt (eventueel via ons) over een eigen bedrijfsbus met voldoende gereedschappen.

 

Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kan de klant op professionele wijze adviseren. De werkzaamheden zijn veelal bij particulieren thuis, dus netjes werken is van groot belang. De werkzaamheden lopen uiteen van het oplossen van problemen tot het volledig verzorgen van nieuwe elektra.

 

Kortom: alles wat er bij een particulier huishouden of bij een klein bedrijf komt kijken.

 

Functie-eisen

 • MBO elektrotechniek of 3 jaar relevante werkervaring

 • VCA & PLC technieken certificaten (of de bereidheid om dit via ons kosteloos te behalen)

 • Bereidheid cursussen te volgen.

 

Over ons
Werken bij Goes-Plooy duurzame totaalinstallateur betekent dat je particuliere klanten en kleine bedrijven volledig en klantvriendelijk ontzorgt. Je bent actief in een zeer duurzaam opererende en dynamische organisatie met een qua leeftijdssamenstelling gevarieerd team. Iedereen is welkom bij ons, mits je vakbekwaam, enthousiast én een teamplayer bent. Er heerst bij ons een informele bedrijfscultuur, waarbinnen je vrij kan communiceren en waarin we er altijd voor elkaar zijn.

 
Veilig werken staat bij ons natuurlijk centraal. We maken in ons werk optimaal gebruik van digitalisering, met programma’s als BIM en Field. In diverse functies beschikken medewerkers over een tablet, waarop onder meer de werkbonnen verschijnen. Educatie en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom geven wij de voorkeur aan kandidaten die willen leren en/of bijscholen.


Wij bieden je onder meer:

 • Een eigen bedrijfsbus, inclusief gereedschap

 • Marktconform salaris

 • Uitdagende werkzaamheden

 • Professioneel, hecht en gezellig team

 • Zelfontwikkeling en mooie doorgroeimogelijkheden

 • Scholing en persoonlijke ontwikkeling

 • Eigen tablet, zodat er digitaal gewerkt en gecommuniceerd kan worden met uitvoerder en/of projectleider

 • Een goede werkvoorbereiding; de projecten in het bouwteam zijn tot in detail uitgedacht en voorbereid

 • Goes-Plooy Fit for Life-programma

 • Goede persoonlijke aanvullende arbeidsvoorwaarden

 
Locatie
Heiloo, Haarlem of Noordwijk

Bedrijfsprofiel
Goes-Plooy is een compleet en modern installatiebedrijf, met duurzaamheid als speerpunt. Alle kennis en vakmanschap die nodig zijn voor installatie en onderhoud van CV-installaties, sanitair, koeling en ventilatie, dakenen goten, zinkwerk, zonnepanelen en warmtepompen, domotica en elektra (via het zusterbedrijf Swart Elektrotechniek), zijn in het bedrijf aanwezig. Goes-Plooy is lid van brancheorganisaties VEBIDAK (dakdekkers) en STEK (koeltechniek). Tevens beschikken wij over het ISO9001-, het BRL 6000- en andere branchegerelateerde certificaten.

Vragen?

Ben je enthousiast? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar hr@goes-plooy.nl.

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Roger Selderbeek via T. 072 515 32 00 of stuur een whatsapp.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.