Abonnementen

Thuiswerken.jpg

Wegens toenemende drukte zijn wij genoodzaakt om ons verzorgingsgebied te verkleinen, om zodoende onze goede service te kunnen blijven waarborgen. Het gebied ten zuiden van de lijn Bloemendaal - Haarlem wordt daarom door ons afgestoten en overgenomen door installatiebedrijf Arjan Paap uit Noordwijk. Mocht uw ketel onderhoud nodig hebben of heeft u storing aan de CV ketel dan kunt u Arjan hiervoor bellen via 06 1226 6713.

Door het afsluiten van een maatwerk-abonnement bij installatiebedrijf Goes Plooy bv kiest u voor de zekerheid van warmte én warm water in uw woning. De gediplomeerde monteurs komen ieder jaar langs voor een gratis controle. En in het geval van een storing kunt u ons direct bereiken en komen we bij u langs om het mankement te verhelpen.

 

Bij het afsluiten van een abonnement zal het eerste onderhoud worden uitgevoerd op basis van regie. Hierbij zullen geen voorrijkosten in rekening worden gebracht.

Kies hieronder uw abonnement of neem contact op.

Algemene informatie

Kosten

uurloon € 89,95 per uur

‘s avonds en zaterdag € 122,05 per uur

zon- en feestdagen € 162,75 per uur

auto- en administratiekosten € 36,30 per keer

 

Abonnementen

Prijzen zijn op basis van digitale facturatie en automatische kwartaalincasso (anders € 10,- administratiekosten), maar inclusief BTW van 21%. Uw abonnement start op de eerste dag van de maand van aanmelding. Daarnaast geldt een minimale looptijd van 12 maanden en wordt uw abonnement zonder schriftelijke opzegging automatisch verlengd (opzegtermijn per lopend kwartaal). Bovenstaande tarieven zijn vastgesteld voor 2022 en worden jaarlijks geïndexeerd.